elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Hollow Man on legendaarisen ohjaajan Paul Verhoevenin ohjaama. Herran aikaisempaan tuotantoon kuuluu muun muassa, Starship Troopers, Basic Instinct, Total Recall ja kaikkien leffojen kuningas,...

Hollow Man on legendaarisen ohjaajan Paul Verhoevenin ohjaama. Herran aikaisempaan tuotantoon kuuluu muun muassa, Starship Troopers, Basic Instinct, Total Recall ja kaikkien leffojen kuningas, Robocop. Jotenkin tuntuu että elokuvien vetovoima on päivä päivältä kadonnut heti Robocopin jälkeen. Starship Troopers oli hyvä, muttei tarpeeksi hyvä jos verrataan vaikka Total Recalliin tai Basic Instinctiin.

Silloin joskus kun ensimmäistä kertaa aloitin elokuvaa katsoa näin alkuteksteissä ohjaajan nimen, Paul Verhoeven. Sama mies joka oli ohjannut Starship Troopersin, silloisin “lempielokuvani”. Kuten herran muistakin elokuvista, odotin tältä paljon. Hienoja visuaalisia efektejä, toimivaa juonta ja hyviä näyttelijöitä.

Sebastian Caine (Kevin Bacon) on tiedemies jonka tehtävänä on muuttaa ihminen näkymättömäksi ja takaisin näkyväksi. Sebastianin keksittyä ratkaisu palauttavaan aineeseen, he päättävät kokeilla ainetta gorillaan ja onnistuneesti. On aika siirtyä kolmosvaiheeseen, eli ihmiskokeeseen. Vapaaehtoiseksi ilmoittautuu tietenkin Caine itse. Visuaalisesti näyttävän näköisen näkymättömysvaiheen jälkeen, missä kerros kerrokselta katoaa Sebastianin ruumis. Nyt on siis ihminen näkymättömänä, eli, on aika leikkiä. Sebastianilla sanoo naks päässä ja hän kieltäytyy muuttumasta takaisin omaksi itsekseen. Jottei kukaan pääsisi kertomaan tapahtuneesta on Sebastianin tapettava koko tiimi.

Hollow Manissa ei toimi oikein mikään muu kuin visuaaliset efektit. Kuten jo alussa sanoin, niin odotin hyvää näyttelijätyötä ja tässä sitä ei todellakaan ole. Bacon ei todellakaan osaa näytellä, kuten ei osaa kukaan muukaan. Hollow Man oli erittäin suuri pettymys ja varmasti yksi huonoimmista näkemistäni elokuvista.

  • 40%
    Mies ilman varjoa - 40%
40%

Tiedot

Genret: kauhu,sci-fi
Kesto: 112 min
Ohjaaja: Paul Verhoeven
Pääosissa: Elisabeth Shue,Kevin Bacon
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments