elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Oletko varma, että elämääsi ei ohjailla? Oletko varma, että elät oikeata elämää ja kaikki ystäväsi, jopa isäsi ja äitisi, ovat niitä miltä näyttävät. Etteivät...

Oletko varma, että elämääsi ei ohjailla? Oletko varma, että elät oikeata elämää ja kaikki ystäväsi, jopa isäsi ja äitisi, ovat niitä miltä näyttävät. Etteivät he sittenkin ole näyttelijöitä? Kauhea ajatus? No, ainakin mielenkiintoinen. Näin nimittäin on käynyt Truman showssa Truman-nimiselle miehelle, jota näyttelee ennemminkin naamanväänteilyistään tunnettu Jim Carrey. Mies näyttelee roolinsa mielestäni niin hyvin, että tämän vuoden paras miespääosan oscarin voisi huoletta antaa hänelle. Jim on nimittäin ansaitsisi oscarin suorituksestaan. Niin loistava ja vakuuttava se mielestäni oli. Juonesta en viitsi sen enempää kertoa kuin, että…Se on nerokas, hipoo täydellisyyttä ja on täysin jotain uutta ja piristävää. Juonessa on ehkä helposti arvattavia käänteitä, mutta se on vakuuttava! Voisin ylistää juonta loputtomiin, mutta en nyt ehkä kuitenkaan sitten. Muut näyttelijät suoriutuvat rooleistaan hyvin ja huumoriakin elokuvasta löytyy. Väkivalta on taasen unohdettu pois, mikä on piristävä seikka. Muistaakseni elokuvassa ei laukaista kertaakaan asetta. Tästä elokuvasta ei voi sanoa muuta kuin, että se on tämän vuoden parhaita elokuvia ja jos ette tätä elokuvaa mene katsomaan niin kadutte sitä kyllä varmasti. Siitä lyön vaikka vetoa…

5

Summary

Genret: draama
Kesto: 103 min
Ohjaaja: Peter Weir
Pääosissa: Jim Carrey,Ed Harris,Laura Linney,Noah Emmerich,Natascha McElhone
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 1998

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments