elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Scream 2 on kulttielokuvan hyvin toteutettu jatko-osa. Kaikki jotka ovat nähneet Screamin eivät voi olla menemättä katsomaan tätä kauan (?) odotettua jatko-osaa. Ja kyllä...

Scream 2 on kulttielokuvan hyvin toteutettu jatko-osa. Kaikki jotka ovat nähneet Screamin eivät voi olla menemättä katsomaan tätä kauan (?) odotettua jatko-osaa. Ja kyllä Scream 2 toiveet lunastaa. Sen juoni on suoraa jatkoa screamille ja tapahtumat sijoittuvat Screamin jälkeisiin tapahtumiin samojen päähenkilöiden ollessa mukana. (Päähenkilöistä ovat tietenkin mukana ne, jotka jäivät henkiin Screamissa. Että silleen…) Kaikin osin Scream 2 on lähes yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, mutta ehkä se pieni jokin jää puuttumaan siitä. Juonesta en halua sen enempää sanoa, kuin että puukko heiluu rutkasti verta säästämättä. Päänäyttelijät ovat suurilta osin samoja ja he tekevät roolinsa erittäin hyvin. Kaksi asiaa kuitenkin hämää. Toinen on, että Scream 2 mainostetaan kauhuelokuvana. Ei se sitä ole. Ainakaan minun mielestäni. Minua säikäytti elokuvassa tasan yksi (1) kohta. Toinen asia mikä jäi hämäävään murhaajan uskomaton kestävyys. Tämä kun ottaa iskua iskun perään vastaan ja nousee teräsmiesmäisesti ylös joka kerta. Tämä ehkä hämää minua. Mutta se taitaa kuulua leffojen luonteeseen. No mitä te vielä tätä luette? Heti katsomaan Scream 2!

2

Summary

Genret: jännitys
Kesto: 120 min
Ohjaaja: Wes Craven
Pääosissa: David Arquette,Neve Campbell,Courteney Cox,Sarah Michelle Gellar,Jamie Kennedy,Laurie Metcalf,Elise Neal,Jerry O`Connell,Timothy Olyphant,Jada Pinkett Smith,Liev Schreiber
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 1997

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments