elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Vuonna 2000 valmistunut, Bonnie Huntin ohjaama Return To Me on niitä harvinaisia Hollywood-teoksia joita katsoessa ei ala tehdä mieli Kiilto-liimaa. David Duchovnyn (The X-Files,...

Vuonna 2000 valmistunut, Bonnie Huntin ohjaama Return To Me on niitä harvinaisia Hollywood-teoksia joita katsoessa ei ala tehdä mieli Kiilto-liimaa. David Duchovnyn (The X-Files, Evolution, Kalifornia) ja Minnie Driverin tähdittämä komedia kertoo tarinan harvinaisen puhdaskätisestä rakennusmestarista, jonka vaimo menestyksen kynnyksellä kuolee yllättäen. Vaimokulta on kantanut kuitenkin lompakossaan elinluovutuskorttia, joten skalpellit peliin ja sydämensiirtoon. Sattuma ajaakin yhteen sydämen saaneen Gracen ja vaimonsa muistoon takertuneen Bobin. Tosin kumpikaan heistä ei tiedä, että Grace kantaa rinnassaan Bobin edesmenneen vaimon sydäntä…

Kuulostaa varsin siirappiselta, ja minulta kesti varsin kauan alunperin vuokrata tämä leffa. Vuokrasin sen vasta kun R-kioskin valikoima oli muuten jo läpikaluttu. En ole erityisen innokas romantiikanystävä, mutta Return To Me oli onneksi muuta kuin mitä saatoin odottaa.

Duchovny ei ole mielestäni mitenkään erityisen etevä näyttelijä. Hänen roolisuorituksensa ovat tasaisen huomaamattomia, intohimottomia ja jopa vaisuja, mutta tässä elokuvassa hänen rauhallinen tyylinsä esiintyy edukseen. Driverin rooli ei liene niitä vaativimpia, mutta suurin nautinto tässä elokuvassa syntyy sen sivuosista. James Belushi on rentona perheenisukkina varsin hauska ja toimii elokuvan kauneuspilkkuna.Lisäksi Robert Loggia ja Carrol O’Connor tekevät hienot roolisuoritukset sympaattisina ravintolaa pitävinä, korttia lätkivinä äijinä.

Return To Me sopii parhaiten sateiseen iltapäivään, tai muuten vain romantiikan nälkään, varsinkin vaativammalle katsojalle jota kuitenkaan ihan tusinatavara Hollywoodin liukuhihnalta ei jaksa viehättää.

+ epätavallisen vähäeleinen romanttiseksi komediaksi +

– hivenen ennalta-arvattava juoni –

3

Poiminta

Genret: komedia,rakkaus
Kesto: 115 min
Ohjaaja: Bonnie Hunt
Pääosissa: David Duchovny,Minnie Driver
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mika Salakka

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments