elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Dark Water on japanilainen kauhuleffa suoraan Ringun tekijöiltä. Dark Water perustuu Kôji Suzukin kirjaan kuten Ringukin ja ohjaajana on jälleen Hideo Nakata. Elokuvan päähenkilö...

Dark Water on japanilainen kauhuleffa suoraan Ringun tekijöiltä. Dark Water perustuu Kôji Suzukin kirjaan kuten Ringukin ja ohjaajana on jälleen Hideo Nakata. Elokuvan päähenkilö on Yoshimi (Hitomi Kuroki), nuori nainen, joka käy huoltajuuskiistaa 5-vuotiaasta tyttärestään Ikukosta (Rio Kanno) tämän isän, Kunion (Fumiyo Kohinata) kanssa. Yoshimi muuttaa tyttärensä kanssa vanhaan kerrostaloon ja pian hänellä alkaa olla ongelmia katosta tippuvan veden, punaisen laukun ja erään kadonneen tytön kanssa.

Näyttelijät eivät ole ollenkaan vakuuttavia rooleissaan Yoshimin lakimiestä (Shigemitsu Ogi) lukuunottamatta. Musiikki on sitä samaa mitä kaikissa kauhuleffoissa kuullaan. Elokuvassa ei oikeastaan tapahdu mitään ja kauhu puuttuu kokonaan. Myönnän kyllä, että pari jännittävää kohtaa elokuvasta löytyy mutta sitä samaa ahdistavaa tunnelmaa, joka Ringussa oli koko elokuvan ajan ei Dark Waterista löydy. Elokuva sentään onnistuu äiti-tytär-suhteen kuvaamisessa kohtalaisesti.

Dark Water on erittäin tylsä, ennalta-arvattava, epäuskottava ja huonosti näytelty kauhuelokuva ilman kauhua. Lyhyesti: Siinä kaikessa, missä Ringu onnistuu, Dark Water epäonnistuu. En suosittele edes kauhuelokuvien ystäville.

  • 30%
    Dark Water - 30%
30%

Tiedot

Genret: kauhu
Kesto: 101 min
Ohjaaja: Hideo Nakata
Pääosissa: Hitomi Kuroki,Rio Kanno
Valmistusmaa: Japani
Valmistusvuosi: 2002

Sending
User Review
0 (0 votes)

Jaakko Honkala

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments