Bulletproof Monk

Bulletproof Monk on Paul Hunterin varsinaisesti ensimmäinen kokopitkä elokuva. Aikasempaan tuotantoon kuuluu Mariah#1 (?) joka on jonkinlainen musikaali. Täytyy sanoa että ensikertalaiselta varsin kohtalaisen hyvää jälkeä.

On olemassa Scroll(käärö) jonka sisällön luettuaan ääneen pystyy hallitsemaan maailmaa. Kuulostaako tutulta? Kyllä. Tähän lisätään vielä näyttelijä joka ei todellakaan sovi action-leffoihin. Kyseinen henkilö on mm. American Piesta tuttu Sean William Scott joka esittää elokuvassa tavallista NYCiläistä taskuvarasta jonka elämä muuttuu hetkessä tavattuaan Nimettömän munkin (Yun-Fat Chow). Tähän lisätään vielä elokuvan tyttöstä näyttelevä Jaime King (Pearl Harbor, Blow) saadaan kokoon melkeen kaksi tuntia tarinallista piiskantaa.

Loppujen lopuksi Bulletproof Monk oli lievä pettymys. Tappelukohtaukset olivat tylsiä ja huonosti toteutettuja. Myös painovoiman rikkominen oli huonosti tehty. Huomaa kyllä että Hunter on katsonut Matrixit muutamaan otteeseen. Oli kyllä hauskaa katsella kuin American Pien pahis, Scott hakkaa jengiä ja rikkoo painovoiman lakeja.

  • 40%
    Bulletproof Monk - 40%
40%

Tiedot

Genret: toiminta
Kesto: 104 min
Ohjaaja: Paul Hunter
Pääosissa: Yun-Fat Chow,Seann William Scott,Jaime King,Karel Roden
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
18 years ago

Ainoa hyvä asia tässä elokuvassa oli Chow, muu olikin sitten sitä itseään aina juonesta muihin näyttelijöihin asti. :(1/5p