Villit kuviot

Menin katsomaan kyseisen elokuvan osittain mainoksen uhrina ja osittain kaverin pyynnöstä. Odotin jotain kohtuullista elokuvaa, mutta yllätyin positiivisesti. (Toisaalta…minähän en mene mitään huonoa elokuvaa katsomaankaan.) No, jokatapauksessa Villit kuviot oli osittain sellainen elokuva, mitä en todellakaan odottanut sen olevan, sillä paljaan pinnan vilauttelun seassa oli sekoitettuna erinomainen juoni.

Harvoin näkee niin vaihtelevaa ja yllätyksellistä tarinankerrontaa kuin tässä elokuvassa. Kaiken lisäksi vielä näyttelijät olivat melkein kaikki loistavia. Ainoa näyttelijätär minkä tunsin oli Screamissakin ollut Neve Campbell (nimi saattoi mennä täysin päin…). Lisäksi mukana oli Starship troopereissa näytellyt Denice Richards ja hänen etuvarustuksensa *kröhöm* olivat muhkeat. Lisäksi näyttelijöistä on mukana mm. Matt Dillon, joka tekee roolinsa opettaja Lombardona tosi hyvin.

Anyway…juoni pyörii armottomasti isojen rahojen ympärillä. Juttuun sekaantuu monia henkilöitä ja murhitta ei tästäkään elokuvasta päästä. En viitsi sen enempää kertoakaan. Ainoa asia mikä tulee vielä mieleen on leffan musiikki. Se jäi päähän pyörimään monen päivän ajaksi. Ja ai niin…katsokaa lopputekstit. Niiden välissä tulee hyviä juttuja. (Osittain juoneen liittyviä.)

  • 80%
    Villit kuviot - 80%
80%

Poiminta

Genret: jännitys
Kesto: 108 min
Ohjaaja: John McNaughton
Pääosissa: Matt Dillon,Kevin Bacon,Neve Campbell,Denise Richards
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 1998

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
16 years ago

Teatterin paras arvostelu.