elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Tomb raideria on mainostettu medioissa ankaralla mylläkällä, jotta siitä on saatu kiinnostava elokuva. Tämä onkin ollut tarpeen, sillä Tomb raider ei ole mikään elokuva,...

Tomb raideria on mainostettu medioissa ankaralla mylläkällä, jotta siitä on saatu kiinnostava elokuva. Tämä onkin ollut tarpeen, sillä Tomb raider ei ole mikään elokuva, vaan tylsääkin tylsempi "virtuaalipeli". Siinä ei ole ainuttakaan seikkaa, joka tekisi siitä edes elokuvan. Ainoa hyvä seikka elokuvassa on Jolie, joka saa varmasti monen mieskatsojan päät pyörälle keikutellessaan mikroshortseissa ja tiukassa topissa. Hänen näyttelijän taitonsa ovat todellakin sysätty jonnekin kauas ja syvälle.

Näyttelijätyö TR:ssä on häiritsevän huonoa. Jokainen, siis jokainen, näyttelijä pyrkii olemaan mahdollisimman cool siinä mitenkään onnistumatta. Kaikki näyttelijät yliampuvat roolinsa käsittämättömästi. Se pilaa jo elokuvan, mutta pahempaa on vielä tulossa.

En ole koskaan nähnyt niin huonoa juonta, mitä olen TR:ssä nähnyt. Se on niin itsestäänselvä ja etenee täysin lineaarisesti ilman mitään yllätystä. TR:n juonen olisi voinut tehdä kuka tahansa. Itse asiassa juoni muistuttaakin ihan mitä tahansa konsoli- tai tietokonepeliä, jossa seikkaillaan tasosta toiseen vastuksen aina vain pahentuessa. Luulenkin, että tästä elokuvasta on hyvinkin pian tulossa tietokonepeli.

En voi suositella TR:ää kenellekään. Älkää menkö elokuviin katsomaan sitä, älkää vuokratko koko elokuvaa. Pelatkaa se sitten vaikka pelinä läpi.

0.5

Summary

Genret: toiminta
Kesto: 100 min
Ohjaaja: Simon West
Pääosissa: Angelina Jolie,Jon Voight,Iain Glen,Noah Taylor,Daniel Craig
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Iso-Britannia,Saksa,Japani
Valmistusvuosi: 2001

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments