elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Hohdon jatko-osa DOCTOR SLEEP sai uuden trailerin Hohdon jatko-osa DOCTOR SLEEP sai uuden trailerin
Danny Torrance palaa kirottuun Overlook -hotelliin. Hohdon jatko-osa DOCTOR SLEEP sai uuden trailerin

Vuosikymmeniä Hohdon tapahtumien jälkeen Danny Torrance kamppailee edelleen kykyjensä tuomien painajaisten kanssa. Kohdatessaan nuoren Abran, joka omaa myös “hohtamisen” taidon, Danny löytää yllättäen sukulaissielun jonka kanssa kohdata menneisyytensä demonit – ja potentiaalisesti hiljentää ne lopullisesti.

Elokuvan pääosissa nähdään Ewan McGregor, Rebecca Ferguson ja Kyliegh Curran. Ohjaajana toimii Mike Flanagan jonka edellinen ohjaustyö oli erinomainen GERALD’S GAME, joka perustui myös Stephen Kingin tarinaan.

DOCTOR SLEEP sai kirjana yllättävänkin lämpimän vastaanoton ja ainakin trailerin perusteella elokuva tulee jatkamaan alkuperäisen tarinan mytologiaa kiinnostavalla tavalla, vaikka se ei painisikaan samassa sarjassa Kubrickin hengästyttävän mestariteoksen rinnalla.

DOCTOR SLEEP saa ensi-iltansa 1.11.19.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Joonatan Itkonen Toimittaja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments