elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

“Ninja ei koskaan hyväksy tappiota!” Niin, eikä pitäisikään, mutta Sakura Killersin kanssa tappio on yhä lähempänä ainakin katsoja-parkaa, joka taistelee tämän elokuvan loppuun saakka....

“Ninja ei koskaan hyväksy tappiota!”

Niin, eikä pitäisikään, mutta Sakura Killersin kanssa tappio on yhä lähempänä ainakin katsoja-parkaa, joka taistelee tämän elokuvan loppuun saakka. Jos jostain syystä katsoja menee ja katsoo tämän elokuvan loppuun saakka, on elokuvasta jäljellä kasa hämärää näyttelemistä, ihan suhteellisen hienoja taisteluita ja juoni, joka takuuvarmasti hämmentää ihan kenet tahansa ja milloin tahansa. Sonnyn ja Dennisin touhu kun ei tunnu olevan tältä planeetalta. Hämmentävää kyllä, mikäli Internet Movie Databasea on uskominen, on elokuvan toinen päänäyttelijä asiasta samaa mieltä. Elokuvan kommenteissa Mike Kellyksi itsensä tituleeraava herrasmies toteaa elokuvasta muun muassa seuraavaa:

You know…….. you can’t really write a review on the script of Sakura, cause there we didn’t have one. As far as I know, the story was just made up as we went along.
– Mike Kelly –

Ja siltä meininki toden totta tuntuukin. Ensin Chuck Connors ampuu pari ninjaa amerikkalaisella maatilalla ja sitten ollaankin jo Taiwanissa selvittelemässä valtavaa rikosta, jossa jokin video on varastettu. Ilmeisesti videolla on jotain muutakin kuin tunnearvoa, sillä Sonny ja Dennis toimivat paikallisina ninja- ja ongelmamagneetteina saaden vastaansa värikkäitä tapauksia, joilla on joko päässä huppu tai sitten ei. Juonella tai ylipäätänsä tarinalla ei ole hevon paskaakaan väliä, sillä Sakura Killersin voima on näyttävissä taisteluissa.

Ja niitä kyllä elokuvassa riittää: Mike Kellyn näyttelemä Sonny kerää harmeja ystävänsä Denniksen (George Nicholas) niin paljon, että oikeastaan kaksi kolmasosaa on pelkkää taistelua. Ja millaista se onkaan! Narut tai mitkälie köydet tekevät aaltomaista liikettä maata pitkin, läpsintä-äänet soivat kaiuttimista ja miehiä lentää maahan kuin keiloja niin hotellihuoneessa, uima-altaalla kuin vaikkapa kaupungin puistossa. Ja loppukohtauksessa päävihollinen menee kuin supermyyrä maan alla ja taistelee kolmea superninjaa vastaan kuin paraskin tekijä.

Valehtelisin jos väittäisin, etteikö Sakura Killers olisi jollain tavalla viihdyttävä elokuva, sillä ihan oikeasti se välillä on jopa sitä. Jos elokuvasta unohdetaan tökerö näytteleminen, olematon juoni ja perseelleen menevät vuorosanat, niin jäljelle jää näyttävä läpsiminen ja taistelu. Ninjat menevät selällään eteen ja taakse nopeampaa kuin pikajuoksijat ja heittelevät heittotähtiään vähän sinne ja tänne. Tuloksena on viihdyttäviä ja hymyilemään pistäviä hetkiä, sillä Sakura Killersissä ei ole sentään ihan kaikki pielessä. Senpä takia Sakura Killersiä voi tähdistä huolimatta jopa suositella tietyille henkilöille, jotka haluavat nähdä suhteellisen komeaa taistelemista ja tahatonta huumoria.

  • 30%
    Sakura Killers - 30%
30%

Poiminta

Genret: toiminta
Kesto: 83 min
Ohjaaja: Dusty Nelson,Wang Yu
Pääosissa: Cara Casey,Chuck Connors,George Nicholas,Manji Otsuki,Mike Kelly
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Taiwan
Valmistusvuosi: 1987

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments