elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kaikenlaista luonnonmukaista tuotetta sitä ilmoille pusketaankin. Toiset elokuvat ovat sellaisia, että niissä on ajatusta ja tekemisen meininkiä, mutta toiset taas, kuten Jason Murphyn ohjaama...

Kaikenlaista luonnonmukaista tuotetta sitä ilmoille pusketaankin. Toiset elokuvat ovat sellaisia, että niissä on ajatusta ja tekemisen meininkiä, mutta toiset taas, kuten Jason Murphyn ohjaama Strippers VS Zombies (Zombies! Zombies! Zombies!), ovat täysin perseestä. Yhtään valehtelematta voin rehellisellä sydämellä sanoa, että elokuvan paras anti on sen DVD:n kansi, jossa kolme suhteellisen vähänpukeista misua poseeraavat muun muassa moottorisahan ja haulikon kanssa. Ja siihen se sitten jääkin, vaikka yltiömäisen stereotyyppinen sutenööri antaakin zombieille litsareita. Koko elokuva on niin tuskainen 80 minuuttinen, etten ihan heti muista sellaista pikakelauksen tarvetta, jota elokuva aiheutti: siinä kun on kaikki pielessä. Niin juoni kuin näyttelijätkin ovat täysin perseestä ja kun toteutus näyttää halvalta (syy on tietenkin 30 000 dollarin budjetissa), että samaan aikaan mielikuvituksettomalta, niin käsissä on aito amatöörielokuva, joka on jollain ilveellä päässyt kaupalliseen levitykseen.

Elokuvan näyttelijöistä on aivan turha puhua yhtään mitään. Tottakai elokuva ratsastaa rainaan eksyneen playboy-mallin nimellä, mutta ei hänestäkään ole elokuvassa yhtään mihinkään. Ihan hassusti meikatut zombiet riehuvat strippi-luolassa ja sen ympäristössä syöden tieltään kaiken mahdollisen. Kun siihen syssyyn lasketaan aivan sairaan stereotyyppinen tyhmä blondi (Hollie Winnard), luultavasti itseään näyttelevä itsekeskeinen strippari (Jessica Barton), sekä jonkinlaista selviytyjätyyppiä näyttelevä Lyanna Tumaneng, niin voi hyvää päivää taas. Mukana seuraavat luultavasti rannalta poimitut beefcaket, sekä suhteellisen iso tukku wannabe-näyttelijöitä, joista hyvin harva osaa edes puhua kunnolla.

Zombies! Zombies! Zombies! -elokuvaa on pakko verrata saman “genren” elokuvaan, Zombie Strippersiin. Ja voi pojat vaikka Zombie Strippers oli huono elokuva, niin se oli yhtä juhlaa tämän elokuvan rinnalla. Siinä missä Zombie Strippersissä oli jotain ajatusta ja tekemisen meininkiä, niin tässä elokuvassa ei ole mitään -ei edes sitä paljasta pintaa, vaikka kansi saattaa antaa ymmärtää jotain muuta. Loppuratkaisukin on sellaista wtf-tasoa, ettei mitään rajaa ja elokuvassa ei todellakaan nähdä strippareita elämän ja kuoleman taistelussa zombieita vastaan. Tilalle on tullut paljon typerää lässytystä, helvetin huonoja vitsejä ja taistelun katsojan sielusta. Tuntuukin siltä, että jokainen, joka kykenee tai viitsii katsoa tämän elokuvan loppuun asti, menettää samalla palasen sielustaan. Ei tähtiä tälle elokuvalle.

  • 1%
    Strippers Vs Zombies - 1%
1%

Poiminta

Genret: kauhu,komedia
Kesto: 79 min
Ohjaaja: Jason Murphy
Pääosissa: Anthony Headen,Hollie Winnard,Jessica Barton,Juliet Reeves,Lyanna Tumaneng,Sean Harriman,Valensky Sylvain
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2008

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments