elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

#Elokuvat-miitti: Jarmon matkapäiväkirja #Elokuvat-miitti: Jarmon matkapäiväkirja
KLO 11:45 – Prologi Jännittää. Yhtäkkiä on jotenkin kiire. Tajusin, etten ole syönyt tänään mitään. Tunnin päästä luultavasti jo tien päällä. Sen kummempia odotuksia... #Elokuvat-miitti: Jarmon matkapäiväkirja

KLO 11:45 – Prologi

Jännittää. Yhtäkkiä on jotenkin kiire. Tajusin, etten ole syönyt tänään mitään. Tunnin päästä luultavasti jo tien päällä. Sen kummempia odotuksia ei juurikaan ole.
Ruokaa, suihku, pakkailua ja yksi auto-cd matkaa varten.

KLO 13:47 – Mazda

am1

Lähtö tuntia myöhemmin mitä muistin ja mihin olin valmistautunut. Meihemi ja Resentteri ovat lastanneet auton oluella, viskillä, sikareilla ja hyvällä musiikilla. Edessä noin 161km suomalaista asfalttitietä Sysmästä Tampereelle. Panen tupakaksi.

KLO15:01 – Volvoja kaikkialla!

We’re on a mission from God.
Tarkoitus katsoa Commando oikein porukalla. Mutka Lahden kautta. Gigantti ja Prisma ovat Commandoa vailla! Metsästys jatkuu Citymarketista. Taistelua. Toivo ihmettelee ”mitä vittua teemme Lahdessa”.
Parkkipaikat ovat helvetin esikartanoita.

KLO 15:36 – Kilometri Kastariin

Ja kissan viikset! Toivo saa WARETTAA Commandon. Nyt ei ole enää minkäänlaista uskoa suurkauppojen DVD-laareihin: kolme liikettä ja ei yhtään Commandoa!
Kolmas viskicola meni kolmasti reisille, kirjaimellisesti. Hendrix on parasta suunnistusmusiikkia. K-market Marenki, hahaha!
Ensimmäiset ovat kuulemma jo löytäneet itsensä toivon opiskelijaboksiin, Hervannan ihanaan Mikontaloon. Tampere, here we come!

KLO 15:55

Presenter heittää tyhjät pullot ulos.

KLO 16:37

am2

Meihemi virtsasi Fiat-Hitachikauhakuormaajan renkaalle.

am3

KLO 17:30 – Smack my bitch up

Tampere, Mikontalo. Juomat messiin ja menoX.
Mihin tässä on itsensä laittanut? barbwire, Gus-, AlkoTanko ja JuHeT ottavat meidät avosylin vastaan. Tämä ihmisten kauneus mykistää. Keskityn nyt olueeseen ja sosiaalisiin kanssakäymisiin.
Keittiössä alkaa pian pieni pokeririnki. Jää on sulanut pois. Kohta Commandoa ja juomapeliä.

am4

KLO 19:05

Presenter söi ylläpitäjän makkarat. JuHeT pelaa yatzia. Yksinään. Myönnän olen säälittävä paska. ps. 23S <3 -JuHeT

KLO 19:XX

am5

Jouni ei ole kauhean hyvää. Alkaa nousta. Kujaesa on perseestä. Over ’n’ out. – toivo

am6

KLO 21:01

Nää on aasialaisia. Sori.
Toim.huom. Kirjoitan känällä, koska pojat poltti mun kynän.

am7

KLO 21:08

Jarmo. Älä hajoa. Ja makkara on kovaa.

Tässä välissä he olivat baareissa. BePop oli aika kauhea paikka. Yksi kaveri otti nekkuunsa, ei mittiporukalta, tosin. Hemingway’s olikin heille jo huomattavasti parempi juottola. He puhuivat ja nauroivat. Barbwire nössöili ja ei lähtenyt jatkoille Hervantaan. Hesburgerissa eräs tyttö esittäytyi olevansa söpöllä aksentillla varustettu skotti.

KLO 04:27

Ilta oli suuri sorsa, vaillla äitiä… suuren pilailun seikkailu. onseja. -Meihemi

KLO 05:37

Mä kerään kaikilta rahat. Toivo vapise! -JuHeT

Viskiä. Winamp soittaa paskaa mukahauskaa skeidamusaa. Enhän minä edes polta tupakkaa, mutta silti sitä menee simosti. Ajattelin juoda lisää, että tulee enemmän humalaa. Terveisiä. -Meihemi

Tämän jälkeen he kuuntelivat Aphex Twiniä, katsoivat aitoa menoa ja joivat lisää viskiä. AlkoTanko nukkuu makuupussissaan. Gus- röhnöttää sohvalla. Presenter nukkuu pää sängyn alla. Siinä kahdeksan maissa Jarmon silmät painuivat kiinni toivon ja Meihemin jutellessa ainakin Che Guevarasta. Jarmo jaksoi kuitenkin vielä siirtyä käytävälle nukkumaan. Pariksi tunniksi.

am8

KLO 12:59

Yritin syödä ylläpitäjän kylmää makkaraa. Hyi yäk.

KLO 13:08

Lämmitin sen kylmän makkaran. Miksi minun makkarasta tulee juttua? Sattuu paljon.

KLO 14:33

Jarmo pirjoaa!!!

am9

KLO 14:51

Jarmo pirjoaa ilmeisesti lisempää?

Kyllä. Jarmo heräsi maailmaan, jossa ei voi muuta kuin olla paikallaan tai oksentaa. Vähitellen ihmiset kasaavat itseään ja Meihemikin uskaltaa jo rattiin. Parit puhelut Norjaan vielä ennen lähtöä. Onneksi toivolla on särkylääkettä. <3

Epilogi.

Nyt on sunnuntai-ilta. Olo lähes normaali, tosin väsynyt. Rintaa kivistää vieläkin. Epätodellinen olo monesta syystä. Kellotkin kesäajassa.
Reissu oli suksee! Aika meni kiitämällä, ihmiset olivat leppoisia, kauniita ja älykkäitä. Varsin nopeasti #elokuvat on hitsautunut pieneksi värikkääksi elokuvayhteisöksi, joka huokuu vääriä mielipiteitä, huonoja juttuja ja aitoa menoa.

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments