elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Nyt meni yli. Se on ensimmäinen ajatus mikä virkoaa mieleen loistavan toimintakomedia Koko potin puolivillaisesti tehdyn jatko-osan katsomisen jälkeen. Alkuperäisen tuotannon rennosta ja letkeästä...

Nyt meni yli.
Se on ensimmäinen ajatus mikä virkoaa mieleen loistavan toimintakomedia Koko potin puolivillaisesti tehdyn jatko-osan katsomisen jälkeen. Alkuperäisen tuotannon rennosta ja letkeästä munkkiniemimäisestä esikaupunkihengestä Toyotoineen ja volkkareineen on siirrytty huutavien saksalaisorien (porsche) ja yli-ihmeellisten lokaatioiden pariin. Kiva jatsimusiikki on vaihtunut todella hyvään salsaan, mutta siihen positiiviset asiat sitten loppuvatkin.

On vaikeampaa tehdä absurdia komediaa kuin ensi miettimältä uskoisi. Nimenomaan vaikeinta on saada tehtyä hyviä ylilyöntejä niin, että ne näytäisivät soljuvan samaan soppaan koko muunkin tarinan kanssa. Kukaan katsoja ei jaksa katsoa kun mökkihöperö ammattitappaja (BRUCE) ampuu varoittamatta kaveriansa (se miäs joka näytteli Chandleria siin yhdes naurusarjas) koska tämä ajoin kanan päälle. Eikä liiemmin ketään kiinnosta puhevikainen supergangsteri (Kevin Pollak), jolla on problemaattinen äiti-poika-suhde. Natasha Henstridge oli jo alkuperäisversiossa eksynyt mutta eksynyt saa ollakin, jos ei tiedä kuka on hyvä ja kuka on kaurapuuroa ja kenellä on kivoimmat muskelit. Nyt ei enää saisi olla eksynyt kun kolmisen vuotta on saanut alamaailmaan tutustua.

Niin kuin Collateralistakin aikoinaan totesin, käy jenkkihötö hyvin jos tykkää Big Maceistä, käyttää Missikstei (tai vaihtoehtoisesti verhoutuu Carhartteihin) ja etsii pullasorsistakin jotain syvällistä syytä masentua ja alkaa viiltelemään itseään huutaen avunpyynnönomaisesti että kun kukaan ei rakasta. Voivoi.

Hyvää viihdettäkin on tarjolla, muistakaa se. Tosin Koko Potti 2:ssa on niin kiva musiikki ja hienot maisemat, että sen kyllä pytyy katsomaan loppuun astikin.

Ibrahim Ferrerin seuraajien hyvälle yritykselle yksi piste.

1

Poiminta

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 94 min
Ohjaaja: Howard Deutch
Pääosissa: Matthew Perry,Amannda Peet,Natasha Henstridge,Bruce Willis
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2004

Sending
User Review
0 (0 votes)

Niko Koivuniemi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
18 years ago

No on se nyt kumma kun Collateralin kaltaista mestariteosta verrataan tähän sontaan. Niko perhana. Tälle tosin yksi piste, ja sekin säälistä.

Anonymous
Anonymous
18 years ago

Loistavan vittuuntunut arvostelu 😀