elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Mort Nathanin Boat Trip on sellainen elokuva, joka olisi saanut jättää tekemättä. Se on kauhea, luotaantyötävä tekele, joka ei jaksa naurattaa alkua pidemmälle. Montakohan...

Mort Nathanin Boat Trip on sellainen elokuva, joka olisi saanut jättää tekemättä. Se on kauhea, luotaantyötävä tekele, joka ei jaksa naurattaa alkua pidemmälle. Montakohan hyvää leffaa tähän roskaan upotetulla rahamäärällä olisi saanut tehtyä? Melkein itkettää.

Näyttelijät ovat Boat Tripissä ylivertaisen paskoja. Ilmaus on aika voimakkaasti sanottu, mutta totuus on kova: koulutetut simpanssit pystyisivät hoitamaan nämä roolit paremmin. Hyvä esimerkkinä tästä on Cuba Gooding jr., Oscar-voittaja, joka vetää näemmä uraansa kovaa vauhtia vessasta alas. Sääli, sillä Gooding jr:stä olisi ainesta paljon parempaankin kuin hölmöilyyn homo-risteilyllä. Myös Goodingin vastanäyttelijä, Horatio Sanz, onnistuu mokaamaan itsensä täydellisesti. Hänen roolinsa on kuin ylikypsä peruna: hajoaa veteen haarukalla törkätessä. Kun leffaan lisätään vielä tukku kauniita alusvaatteissa ja bikineissä keikisteleviä naisia ja homo-miehiä, niin totaalinen hallitsemattomuuden kaaos on valmis. Sitä ei pelasta edes Roger Mooren näyttelemä homo-miljönääri, joka on roolina ehkä koko rainan paras. Jeesus sentään…. ihan kuin siinä ei olisi vielä kaikki.

Boat Tripin juoni on nostettu jostain hatusta. Lemmenlaivakin vaikuttaa mielenkiintoiselta Boat Tripin kohelluksen ja sähellyksen jälkeen. Juonessa kun ei ole päätä, eikä häntää ja juoni on kaiken lisäksi niin helposti arvattavissa, ettei siitä menetä mitään jos sattuisi käymään vaikka jääkaapilla tekemässä 10 kurkkuvoileipää, pizzan ja piparkakkutalon. Säälittävää.

Boat Trip on tämänhetkisistä videovuokraamon uutuus-leffoista yksi tyhjänpäiväisemmistä. Se on kauhea kokonaisuus, jonka tekijöille ei voi kuin kumartaa: minä en ainakaan nimeäni kehtaisi filmin krediitteihin laittaa.

  • 10%
    Boat Trip - 10%
10%

Poiminta

Genret: komedia
Kesto: 94 min
Ohjaaja: Mort Nathan
Pääosissa: Cuba Gooding Jr.,Horatio Sanz,Roselyn Sanchez,Vivica A. Fox
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments