elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kun näin LXG:n trailerin ensimmäistä kertaa elokuvateatterissa, ajattelin että se olisi jälleen kerran yksi suuri rahastuselokuva, mutta onnekseni olin vain puoliksi väärässä ja puoliksi...

Kun näin LXG:n trailerin ensimmäistä kertaa elokuvateatterissa, ajattelin että se olisi jälleen kerran yksi suuri rahastuselokuva, mutta onnekseni olin vain puoliksi väärässä ja puoliksi oikeassa. Herrasmiesliiga on tuntuu ainakin pieneltä rahastuselokuvalta, mutta se ei ole ainakaan mitään verrattavissa vaikka DareDeviliin tai Hulkkiin.

Näyttelijäkaarti on komea. Sean Connery palaa valkokankaalle näytellen Allan Quatermainina, Afrikassa asuvaa sankaria. Allan värvätään johtamaan joukkoa todella epätavallisia ihmisiä, joihin muun muuassa kuuluu näkymätön mies, kuolematon mies, vampyyri, hullu professori, vakooja(?) ja kapteeni Nemo. Kaikki hahmot ovat tuttuja erilaisista kirjoista ja sarjakuvista. Taustalla toimiva järjestö on terrorisoimassa Euroopan valtioita saadakseen ensimmäisen maailmansodan käyntiin. Allanin tehtävä on estää sota keinolla millä hyvänsä, mutta kaikki tietävät ettei sotaa mikään pysäyttänyt, miten käy tällä kertaa?

Herrasmiesliiga ei olisi ollut mitään ilman Sean Connerya, joka vetää roolin kuin roolin aivan ilmiömäisesti ja onnistuu tälläkin kertaa parhaiten jättäen muut kauas taakseen. Juoni oli omaperäinen, mutta kukapa ei arvaisi loppua jos kyse on jostain niin suuresta sodasta kuin 1. maailmansota. Elokuvan jälkeen tuntui kuin jotain olisi jäänyt kokonaan pois.

Jos tämän elokuvan haluaa välttämättä nähdä, niin suosittelen vaikka tennarin päivänäytöstä joka on suhteellisen halpa tarjontaan nähden tai sitten vaihtoehtoisesti odotat ja vuokraat sen makuunista sitten aikanaan. Connery-faneille ehdoton must-see.

  • 40%
    Herrasmiesliiga - 40%
40%

Tiedot

Genret: toiminta,sci-fi
Kesto: 110 min
Ohjaaja: Stephen Norrington
Pääosissa: Sean Connery,Stuart Townsend,Shane West
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Iso-Britannia,Saksa,Tsekki
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments