elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kyseessä on kolmas CKY (Camp Kill Yourself) videoelokuva. Puhtaaksi elokuvaksi tätä kyhäelmää on vaikea kutsua sillä sitä ei todellakaan ole. Millään tavoin yhtenäistä juonta...

Kyseessä on kolmas CKY (Camp Kill Yourself) videoelokuva. Puhtaaksi elokuvaksi tätä kyhäelmää on vaikea kutsua sillä sitä ei todellakaan ole. Millään tavoin yhtenäistä juonta ei nähdä vaan video koostuu eripituisista sekoilupätkistä kuten Jackass the Movie.

CKY on mitä puhtainta sikailua. Melkein joka välissä skeitataan vähän ja sitten tehdään taas erinäisiä stuntteja sekä häröillään ympäriinsä pitämässä näennäistä hauskaa.

CKY on bändi, jossa soittaa Bam Margeran Jess veli ja CKY-videot juontavat juurensa siitä musiikista jolle videomateriaali on ollut eräänlaista mainosta. CKY-videot ovat nyttemmin maailmanmaineeseen päässeen Bam Margeran keksintö ja hänen näyttelemä, ohjaama, tuottama ja leikkaama elokuvansasarjansa. Elokuvassa sekoilee hänen tvstä tutut kaverinsa sekä tietysti hän itse. Temput vaihtelevat hieman rankkoista todella rankkoihin. Luut katkeilevat, mutta nauru raikaa. Sitä perinteistä ostoskärryillä pusikoihin roimimista ja muuta sompailua nähdään taatusti riittävä määrä.

Kuvottavinta hauskaa tarjoaa Matt Damonin veljenpoika Chris Raab eli Raab Himself, joka juoksee täyttä vauhtia ja paskantaa samalla 18 ulostustabletin voimalla keskelle asfalttitietä. Jackassista toisille paremmin tuttu Partyboy käy pikaruokalassa pelkkä paita päällään. Brandon Dicamillo nähdään drive-in-spektaakkelissa, jossa hän alkaa aukomaan myyjälle täysin käsittämättömiä asioita. Kuvottavuusosaston kultamimitalli luovutetaan silti miehelle, joka oksentaa mukiin ja juo sen heti perään.

Bam Margeran sairaalloinen HIM-fetissi näkyy ja kuuluu CKYssa melko rehellisenä. Ei välttämättä kuitenkaan ketään millään tavalla kiinostavana.

Jos pitää aivottomasta toheloinnista ilman minkäänlaisia elokuvallisia arvoja niin CKY3 on varma valinta aivojen nollaukseen tai vaikkapa kavereiden kanssa katsottavaksi muutaman olusen ääressä. Älä kuitenkaan matki mitään perässä sillä voit kuolla. Hyy.

  • 60%
    CKY 3 - 60%
60%

Poiminta

Genret: komedia,toiminta
Kesto: 50 min
Ohjaaja: Bam Margera
Pääosissa: Bam Margera,Brandon Dicamillo,Ryan Dunn,Chris Raab,Jess Margera,Rake Yohn
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)

Matti Mikkonen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments