elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Kävin katsomassa trailereista jokseenkin kiinnostuneena Road Trip elokuvan. Tuloksena oli loppujen lopuksi pohjaton pettymys. Elokuvan näyttelijät ovat jokseenkin nuoria, ja tällä kertaa epäonnistuvat rooleissaan...

Kävin katsomassa trailereista jokseenkin kiinnostuneena Road Trip elokuvan. Tuloksena oli loppujen lopuksi pohjaton pettymys.

Elokuvan näyttelijät ovat jokseenkin nuoria, ja tällä kertaa epäonnistuvat rooleissaan jonkin verran. Suoritus on tarkemmin ajatellen jotakuinkin tyydyttävä. Heille on istutettu aivan liian "tyhmät" roolit näyteltäviksi: mitään iloa ei löydy sen enempää sanoista kuin ilmeistäkään. Puhumattakaan muuten ontoista, tyhjistä, mitäänsanomattomista tapahtumista. Ainoa valopilkku on mielestäni kaverusten "hulluin" mies, joka omituisella käytöksellään ansaitsee muutamat naurut. Siinä kaikki. Mitään muuta ei muista näyttelijöistä irtoa. Ai niin, näyttelijät ovat jälleen -totta kai- helvetin "kauniita ja rohkeita"… kirjaimellisesti.

Juoni on mielenkiintoinen alusta ja lopusta. Muuten juoni on vain jotain surkeaa koheltamista. Järkyttävää nähdä, miten hyvä ajatus on onnistuttu hukkaamaan johonkin turhaan kohellukseen, mitä on jo nähty vaikka kuinka monessa elokuvassa.

Road Trip häilyy jossain hyvän ja huonon rajamailla. Minä päädyin siihen, että tämä elokuva on huono. Toisaalta, jollakulla elokuvateatterissa oli erittäin hauskaa, joten tuosta voi päätellä Road tripin hauskuuttavan joitakin henkilöitä. Että näin: pysykää kaukana elokuvateatterista, jos Road trip siellä vielä pyörii.

2

Summary

Genret: komedia
Kesto: 93 min
Ohjaaja: Todd Phillips
Pääosissa: Breckin Meyer,Seann William Scott,Amy Smart,Paulo Costanzo,DJ Qualls,Tom Green
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusvuosi: 2000

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments