elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Anttilan alennusmyynneistä viiden euron pöydästä löydetty DVD, jonka titteli kuuluu uhkeasti “Aikavarkaat” (erikoista: elokuvan nimi on käännetty vain suomeksi kun taas esim. muille pohjoismaalaisille...

Anttilan alennusmyynneistä viiden euron pöydästä löydetty DVD, jonka titteli kuuluu uhkeasti “Aikavarkaat” (erikoista: elokuvan nimi on käännetty vain suomeksi kun taas esim. muille pohjoismaalaisille kielille elokuvan nimeä ei ole käytetty. Tyhmää kääntää näitä nimiä). Vaikka DVD:n kansi mainostaa elokuvan olevan “ainutlaatuisen erikoinen elokuva”, niin Aikavarkaat ei siinä kyllä ihan onnistu.

Juoni on seuraava. Kääpiöjoukko, joka palvelee Jumalaa, on varastanut Jumalan kalleimman aarteen; aikakartan. Sitten tämä kuriton kääpiösakki alkaa ryöstelemään eri aikakausia ja tapaavat mm. Napoleonin ja Robin Hoodin. Viimein kuvaan astuvat sitten Piru ja Jumala. Kyseessä pitäisi olla hulvaton komedia, mutta valittettavasti Aikavarkaat ei onnistu naurattamaan kuin muutaman kerran.

Näyttelijät ovat outoja ellei sitten lasketa mukaan Sean Connerya, joka on pienessä roolissa kuningas Agamemnonina. Muut näyttelijät ovat sitten minulle täysin outoja suuruuksia, josta ei kannata oikeastaan mainita.

Aikavarkaat on tyhjänpäiväinen elokuva, jonka katsoo kerran läpi. Mitään ostoryntäystä Anttilaan ei kuitenkaan kannata tehdä. Ja ai niin: elokuva on tehty vuonna 1981, joka voi selittää jotain asioita, kuten maanmainiot efektit.

  • 40%
    Aikavarkaat - 40%
40%

Poiminta

Genret: fantasia,komedia,seikkailu
Kesto: 116 min
Ohjaaja: Terry Gilliam
Pääosissa: John Cleese,Sean Connery,Shelley Duvall
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 1981

Sending
User Review
0 (0 votes)

Tero Niemenpää

Sivuston perustaja ja moraalinen päätoimittaja, jos sellaiseksi tällä sivustolla voi ketään kutsua.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments