elokuvateatteri.com

melkein kaikki elokuvista, suomeksi

Ennenkuin aloitetaan tahtoisin kertoa salin tunnelmasta. Salissa huomasin lukuisasti ikäisiäni, hitusen nuorempia ja vanhempia(ylläri). Petyin kun huomasin että ainoat “vanhemmat” ihmiset istuivat vierelläni selvästi...

Ennenkuin aloitetaan tahtoisin kertoa salin tunnelmasta. Salissa huomasin lukuisasti ikäisiäni, hitusen nuorempia ja vanhempia(ylläri). Petyin kun huomasin että ainoat “vanhemmat” ihmiset istuivat vierelläni selvästi yllättyneenä että sali oli täynnä teinejä. Huomasin heti että pariskunta oli valinnut väärän elokuvan. Olisi mukavampaa saada vanhempaa ikäpolvea tämän tyyppisiin elokuviin. Mutta, tälläistä se on. “Vauhdikkaat” elokuvat vetävät meitä nuoria, kun taas Draamat ja Rakkauselokuvat ovat vanhemmille suunnattua kalustoa.

Noniin aloitetaan. Eli 2Fast 2Furious, eli The Fast and The Furious 2, eli Hurjapäät 2 on vuonna 2001 ilmestyneen Hurjapäiden jatko-osa. Kaikki tietävät mitä jatko-osat ovat, kyllä, ne ovat armotonta rahastusta. Valitettavasti en voi sanoa ettei tämä olisi. Mukana menossa on ykkösosan päänäyttelijä Paul Walker. Juoni on kutakuinkin tälläinen. O”Conner (Paul Walker) on jättänyt kyttäpuuhansa ja ryhtynyt “katuajajaksi”. Tehtyään tuttavuutta tinanappien kanssa hän saa päättää, tehdäkkö yhteistyötä vai laskeakko tiilenpäitä. No elokuvasta olisi kyllä tullut kieltämättä aika lyhyt jos herra olisi jälkimmäisen valinnut. Kumppankikseen hän ottaa vanhan tuttavansa Roman Rome Pearcen (Tyrese). He saavat tehtäväkseen soluttautua huumebisnestä tekevän Carter Veronen (Cole Hauser) leiviin ja selvittää onko tällä osaa tai arpaa ns. “likaisissa bisneksissä”. Kuivalta maistuisi ilman hehkeää neitoa, Monica Fuentesia (Eva Mendes) joka on myös soluttautuva pollari. Alkaa huima ja VAUHDIKAS seikkailu.

Mitä jatko-osa tuo? Lisää vauhtia, lisää hienoja autoja, mutta se mikä siitä puuttuu on toimiva juoni. Läppäkään ei tunnu lentävän niinkuin sen pitäisi. Päivän pelastus on Tyrese joka osaa “mustan läpän”. Sääli että hyvä elokuva pitää pilata tälläisellä jatko-osalla. Paul Walker hoitaa hommansa niinkuin pitää, mutta se punainen lanka on pahasti kateissa. Armotonta kaahailua Miamissa ei varmasti innosta ketään, ei ainakaan minua.

Ainoa positiivinen puoli on hienosti tehdyt stuntit sekä näyttävästi kuvatut kaahauskohtaukset. Positiivista oli myös kollegani Reijon tapaaminen tennarin lipunmyynnissä.

  • 60%
    2Fast 2Furious - 60%
60%

Tiedot

Genret: toiminta
Kesto: 107 min
Ohjaaja: John Singleton
Pääosissa: Paul Walker,Tyrese,Eva Mendes
Valmistusmaa: Yhdysvallat,Saksa
Valmistusvuosi: 2003

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments